tidsmaskin.

Har relativt mycket fritid numera, men som den gyllene universitetsregeln lyder:
Mycket fritid - Mycket inlämningsuppgifter.
Tur då att inlämningsuppgifterna är väldigt roliga! Här är en ett exempel på en sådan där jag försöker förvandla mig själv till åldring. Har inte beslutat om jag ska ska kalla den klar än (kommer alltid finnas något att pilla med) men har ju andra uppgfiter att tänka på också.

Originalet ser ni då ni klickar här:

Norrköpings fotoklubb

besökte ordförande i Norrköpings fotoklubb idag för lite information annat än hemsidan (http://www.fotoklubbennorrkoping.se/). och jaa.. fick nog lite bekräftat att den var som jag trott. en heldel aktiviteter och lite blandad ambitionsnivå, och få ungdomar. varför vill inte ungdomar engagera sig i fotoklubbar då det är så populärt med digitala systemkameror nu för tiden? kanske är det för fotoklubbar sällan är just det. fotoklubbar. vissa ser det som sociala träffar där de samtidigt kan prata lite om fotografering, vilket kan göra det svårt att komma in som ny. som tjej. som ung. som inte vänskapligt anknuten till någon av de övriga medlemmarna.
men jag vill fortfarande. jag tycker fortfarande att fotografering är grymt kul, jag tycker deras aktiviteter är vettiga och jag hoppas att detta iallafall på något sätt skulle lyfta mig som fotograf. jag tror.
att komma och närvara vid ett möte är gratis. allt jag behöver är någon som hänger på. du?

april.


dagens åstadkommande.


öland


malaga

random bilder från resan till malaga, där jag nyligen hälsade på min käre vän Anna.
lite

spring.

När grannen kommer över för en pratstund på taket,
då är det vår på riktigt. Barndomsnostalgi till tusen.

untitled.


RSS 2.0